Cartofi umpluti cu zacusca
PrinteazaO reteta de cartofi umpluti cu zacusca, masline, gogosari, piper, sare si ulei.
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 1 borcan mic de zacuscă cu ciuperci (420 g)
- 5-6 măsline
- 2 gogoşari în oţet
- piper
- sare
- ulei
Mod de preparare:
Speli cartofii, îi pui la fiert cu tot cu coajă şi îi cureţi. îi tai în jumătate pe lungime şi le scoţi miezul. Amesteci miezul fărâmiţat cu zacusca, potriveşti de sare şi piper, umpli jumătăţile de cartofi şi-i aşezi într-o tavă unsă cu ulei.
Decorezi cartofii umpluţi cu feliuţe de măsline şi-i dai la cuptor pentru 25 de minute. îi aduci la masă, ornaţi cu măsline şi gogoşari.
Pofta buna!