Cartofi umpluti cu zacusca

Printeaza

O reteta de cartofi umpluti cu zacusca, masline, gogosari, piper, sare si ulei.Cartofi umpluti cu zacusca

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 1 borcan mic de zacuscă cu ciuperci (420 g)
  • 5-6 măsline
  • 2 gogoşari în oţet
  • piper
  • sare
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli cartofii, îi pui la fiert cu tot cu coajă şi îi cureţi. îi tai în jumătate pe lungi­me şi le scoţi miezul. Amesteci miezul fărâmiţat cu zacusca, potriveşti de sare şi piper, umpli jumătăţile de car­tofi şi-i aşezi într-o tavă unsă cu ulei.

Decorezi cartofii umpluţi cu feliuţe de măsline şi-i dai la cuptor pentru 25 de minute. îi aduci la masă, ornaţi cu măsline şi gogoşari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.