Penne cu branza si rosii din: smantana, rosii cubulete, parmezan, gorgonzola, ricotta, telemea, sare, busuioc, penne, unt. Ingrediente: 2 cesti de smântână 1 cutie rosii cubulete 1/2 cana parmezan ras 1/2 cană brânză telemea rasa 1/4 ceasca de branza gorgonzola maruntita 2 linguri de branza ricotta brânză mozzarella tăiată în felii subțiri 3/4 lingurita sare […]
Reteta zilei: Penne cu sos de branza
PrinteazaPenne cu sos de branza din: nuci, penne, unt, lapte, branza albastra, sare, piper, rucola.
Ingrediente:
- ½ ceașca nuci, prajite
- ½ kg penne
- 1 lingură unt
- 1 cană lapte
- ½ cești brânză albastră
- 1 praf de sare si piper
- 4 cani rucola
Mod de preparare:
Gatiti pastele al dente.
Transferati intr-un bol si pastrati deoparte.
In cratita, adăugați untul, laptele și brânza albastră
. Amestecati pana se omogenizeaza.
Adaugati salata si amestecati din nou.
Presarati cu sare si piper.
Citeste si: Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si spanac
Adăugați pastele si amestecati usor.
Serviți pasteke presarate cu nuci.
Citeste si: Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si parmezan
Penne cu sos de branza
Citeste si: Reteta zilei: Penne cu sos de rosii si vinete crocante
Pofta buna!
Poate iti place si:
Reteta zilei: Penne cu branza si rosii
Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci
Penne cu spanac, brânză şi topping de nuci din: penne, praz, unt, faina, mustar, nucsoara, lapte, cheddar, paine, nuci si spanac. Ingrediente: 500 g de penne 2 fire de praz mari, feliate 85 g unt 85 g faina 2 lingurite de mustar 1 varf cutit de nucsoara 1 l de lapte, plus extra pentru sos 350 […]
Pofta buna!