Chec de morcovi cu costita afumata

Printeaza

Chec de morcovi cu costita afumata din: morcovi, costita, oua, unt, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1200 g morcovi
  • 20 felii subţiri de costiţă
  • 4 ouă
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai morcovii bucăţi, îi fierbi în apă cu sare şi când sunt gata îi pasezi şi-i amesteci cu ouăle.

Potriveşti de sare şi piper şi omogenizezi compoziţia. Prăjeşti apoi feliile de costiţă în ulei încins.

Ungi cu unt o formă de chec, o tapetezi cu hârtie de copt unsă la rândul ei cu unt şi întinzi o parte din compoziţia de morcov, apoi feliile de costiţă, mor­cov, felii de costiţă, morcov. Ultimul strat să fie de felii de costiţă.

Dai apoi checul la cuptor, pe baie de aburi pentru 45 de minute.

Când este gata, îl laşi puţin să se răcească, apoi îl tai felii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.