Mancarica aromata cu fasole

Printeaza

Mancarica aromata cu fasole din: fasole, morcovi, ardei, telina, ceapa, rosii, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • un fir ţelină
  • 2 cepe
  • 10 roşii
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mancarica aromata cu fasole: Fasolea se pune la înmuiat cu o seară înainte de pregătire.

A doua zi se scurge de apă, se pune la fiert cu apă proaspătă şi se lasă 30 de minute.

scurge fasolea şi se pune într-un vas de cuptor. adaugă legumele tăiate, se picură uleiul şi se presară cu sare şi piper.

Se lasă la cuptor pentru o oră.

 

Pofta buna!

 

 

 

Marmeladă de Pepene Galben

Marmeladă de Pepene Galben – este o modalitate delicioasă și inovatoare de a te bucura de gustul dulce și aromat al pepenelui galben pe tot parcursul anului. Această rețetă nu doar că transformă un fruct de sezon într-o conservă savuroasă, dar aduce și un plus de culoare și vitalitate în dieta ta zilnică. Ingrediente Pepene […]

Tocăniță de Carne Afumată cu Cartofi

Tocăniță de Carne Afumată cu Cartofi – Reteta Autentică. Acest preparat îmbină aromele intense ale cărnii afumate cu textura cremoasă a cartofilor, rezultând un comfort food autentic și reconfortant. Ingrediente Carne afumată – Carnea afumată, fie că este vorba de porc, vită sau chiar pui. Carnea afumată este bogată în proteine și are un conținut […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.