Aperitiv cu sunca si masline

Printeaza

O reteta de aperitiv cu sunca, masline, oua, faina, cascaval, busuioc si sare.Aperitiv cu sunca si masline

Ingrediente :

  • 7 ouă
  • 7 linguri făină
  • 100 g şunculiţă ţărănească
  • 150 g caşcaval
  • 100 g măsline
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriţă busuioc
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă cu un praf de sare şi adaugi gălbenuşurile frecate separat. Amesteci făina cu praful de copt, o încorporezi în albuşuri. Adaugi şunculiţă tăiată fâşii, caşcavalul ras şi măslinele fără sâmburi.

Ungi cu unt o tavă mare, o tapetezi cu făină, torni compoziţia de aperitiv, presari busuiocul şi coci checul la foc potrivit, 35- 40 de minute. îl laşi să se răcească în tavă şi îl tai după ce îl scoţi din tavă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.