Salata de camp
PrinteazaO reteta de salata de camp din: salata de camp, rosii cherry, bacon, file de pui, sare, piper, amestec de verdeata si ulei de germeni.
- 200 g de salată de câmp
- 300 g de roşii cherry
- 100gde bacon
- 2 buc. de file de pui (a 150 g)
- sare
- piper
- amestec de verdeaţă
- 3 linguri de ulei de germeni
Mod de preparare:
Pregătiţi salata. Spălaţi roşiile şi, în funcţie de mărime, tăiaţi-le în jumătate sau în patru. Tăiaţi şunca fâşii şi prăjiţi-o într-o tigaie încinsă până devine crocantă.
Apoi scoateţi-o şi aşezaţi-o pe un prosop de bucătărie să se scurgă. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-l fâşii. Prăjiţi-l cca. 3-4 minute în grăsimea rămasă de la şuncă, apoi condimentaţi-l cu sare şi piper.
Amestecaţi verdeaţa cu 2 linguri de apă şi cu uleiul de germeni. Aşezaţi pe farfurii salata, roşiile şi fâşiile de şuncă şi pui, apoi turnaţi sosul pregătit.
Poftă bună!