Salata de camp

Printeaza

O reteta de salata de camp din: salata de camp, rosii cherry, bacon, file de pui, sare, piper, amestec de verdeata si ulei de germeni.

Ingrediente:Salata de camp

  • 200 g de salată de câmp
  • 300 g de roşii cherry
  • 100gde bacon
  • 2 buc. de file de pui (a 150 g)
  • sare
  • piper
  • amestec de verdeaţă
  • 3 linguri de ulei de germeni

 

Mod de preparare:

Pregătiţi salata. Spălaţi roşiile şi, în funcţie de mărime, tăiaţi-le în jumătate sau în patru. Tăiaţi şunca fâşii şi prăjiţi-o într-o tigaie încinsă până devine crocantă.

Apoi scoateţi-o şi aşezaţi-o pe un prosop de bucătărie să se scurgă. Spălaţi pieptul de pui, uscaţi-l pe un şervet de bu­cătărie, apoi tăiaţi-l fâşii. Prăjiţi-l cca. 3-4 minute în grăsimea rămasă de la şuncă, apoi condimentaţi-l cu sare şi piper.

Amestecaţi verdeaţa cu 2 linguri de apă şi cu uleiul de germeni. Aşezaţi pe farfurii salata, roşiile şi fâşiile de şuncă şi pui, apoi turnaţi sosul pregătit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.