Placinta aperitiv cu susan si smantana

Printeaza

Placinta aperitiv cu susan si smantana din: ciuperci, ceapa, ardei, broccoli, susan, cascaval, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Placinta aperitiv cu susan si smantana

  • 200 g ciuperci
  • 3 cepe mari tocate
  • 6 ardei
  • broccoli
  • 1-2 linguri susan
  • 300 g caşcaval
  • 300 g smântână
  • sare
  • piper
  • oregano
  • pătrunjel
  • 6 oua
  • faina

 

Mod de preparare:

Se călesc 200 g ciuperci cu 3 cepe mari tocate şi câte 2 ardei roşii, verzi şi galbeni, cubuleţe. Se opăresc 2-3 bucheţele broccoli; se taie felii 1 roşie.

Se bat 6 ouă cu 6 linguri făină, 1-2 linguri susan, 300 g caşcaval, 300 g smântână, sare, piper, oregano, pătrunjel; se lasă 15 minute la frigider. Apoi se amestecă cu compoziţia ce fost uşor călită, broccoli şi roşia.

Se coace într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi unsă cu puţin ulei, la foc moderat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.