Gulas de vita cu ardei si rosii

Printeaza

Gulas de vita cu ardei si rosii din: carne de vita, ceapa, ardei, rosii, boia, sare, piper.

Ingrediente:Gulas de vita cu ardei si rosii

  • un kg carne de vită
  • un kg ceapă
  • un kg ardei gras roşu
  • 250 ml ulei
  • o lingură boia
  • o linguriţă boia iute
  • 4 roşii bine coapte
  • 2 linguri bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se toacă peştişori şi împreună cu ardeii tăiaţi cubuieţe se pune la călit. Se presară cu sare şi, când a devenit translucidă, se pune carnea tăiată cubulete.

Se lasă la călit până ce îşi schimbă culoarea, se pun boiaua, piperul, se lasă 2-3 minute, după care se pun roşiile. Se lasă 5 minute cu roşiile, se adaugă bulionul, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert două ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.