Crumble cu afine si ovaz

Printeaza

Crumble cu afine si ovaz din: afine, fulgi de ovaz, migdale, unt, zahar.

Ingrediente:Crumble cu afine si ovaz

  • 200 g afine
  • 100 g fulgi de ovăz
  • 50 g migdale măcinate
  • 60 g unt
  • 50 g zahăr brun

 

Mod de preparare:

Afinele trecute sub un jet de apă şi bine scurse se repartizează în mai multe forme mici de copt sau una mare. Se amestecă fulgii de ovăz cu migdalele şi zahărul şi se pune apoi untul. Se amestecă.

Se repartizează amestecul cu fulgi peste fructele din forme.

Se lasă la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate şi se poate servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.