Ghiveci cu pulpa de vita

Printeaza

Ghiveci cu pulpa de vita din: pulpa de vita, ardei, rosii, ceapa, boia, ou, iaurt, branza.

Ingrediente:

  • 400 g pulpă de vită
  • un ardei
  • 2 roşii
  • o ceapă
  • 4 cartofi boia
  • un ou
  • un pahar iaurt
  • o felie brânză feta
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ghiveci cu pulpa de vita: Ceapa şi carnea tăiate cât mai mărunt se pun la călit în două linguri de ulei.

Intr-un vas se pun legumele tăiate şi se stropesc cu ulei. Se adaugă carnea şi ceapa, se presară boia, sare şi piper.

bate oul, se amestecă cu iaurt şi feta şi se toarnă deasupra ca un capac.

lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Curcan la cuptor – Roast Turkey

Curcan la cuptor – Roast Turkey: Reteta Completa. Gatirea unui curcan la cuptor poate parea o provocare, dar cu instructiunile potrivite, veti obtine o friptura suculenta si aromata, ideala pentru mesele festive. Ingrediente: 1 curcan intreg (aproximativ 4-5 kg) 200 g unt moale 2 capatani de usturoi taiate pe jumatate 1 ceapa mare taiata in […]

Porc cu Sos de Smochine

Porc cu Sos de Smochine: un fel de mâncare complex și rafinat, ideal pentru a impresiona oaspeții cu combinația sa unică de arome dulci și savuroase. Acesta este un preparat ideal pentru cinele festive sau ocaziile speciale, aducând un echilibru perfect între aromele dulci și savuroase. Ingrediente: 4 medalioane de porc (aproximativ 150-200 g fiecare) […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.