Terina de fasole verde la cuptor

Printeaza

Terina de fasole verde la cuptor din: legume, oua, verdeata.

Ingrediente:Terina de fasole verde la cuptor

  • 600 g de legume congelate
  • 12 oua
  • verdeata

 

 

Mod de preparare:

Fierbe la aburi 600 g de legume congelate (morcovi, fasole verde, mazăre), scurge-le şi lasă-le la răcit. Incinge cuptorul la 200°C.

Bate opt ouă intr-un castron, adaugă legumele fierte şi verdeaţă – pătrunjel, mărar, tarhon; toarnă jumătate din amestec într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt.

Pune încă patru ouă peste compoziţia din tavă şi adaugă şi cealaltă jumătate de amestec de legume.

Coace pentru 40 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.