Rosii cu vinete si ciuperci
PrinteazaRosii cu vinete si ciuperci din: rosii, vanata, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.
- 8 roşii mari
- 1 vânătă mare
- 4 ciuperci champignon
- 2 cepe
- 2 căţei de usturoi
- ulei
- verdeaţă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală roşiile, taie-le capac. Scobeşte miezul.
Taie vânătă cubuleţe, dă-le cu sare, scurge-le apoi şi căleşte-le cu ceapa tocată şi cu usturoiul. Când vinetele s-au înmuiat, adaugă ciupercile tocate mare, amestecă şi lasă la scăzut. Adaugă miezul de roşii tocat şi lasă pe foc să scadă.
Potriveşte de sare şi piper. Umple roşiile cu acest amestec, pune-le capacele şi dă-le la cuptor maximum 20 de minute.
La servire, decorează-le cu verdeaţă.
Pofta buna!