Rulouri de carne si creier

Printeaza

O reteta de rulouri cu creier, oua, pesmet, faina, ceapa, sare, piper si ulei.Rulouri de carne si creier

Ingrediente :

  • 800 g pulpă de porc
  • 400 g creier
  • 4 ouă
  • 100 g pesmet
  • 4 linguri făină
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Tai carnea felii potrivite pe care le baţi cu ciocanul de carne şi le presari cu sare. Laşi creierul curăţat de pieliţe în apă rece timp de o oră, apoi îl pui la fiert într-un tifon, în apă cu sare pentru 15-20 de minute.

Cureţi ceapa, o tai mărunt şi o căleşti în ulei. Adaugi creierul şi le prăjeşti împreună timp de 10 minute. Lasi sa se  răcească apoi îl amesteci cu 2 ouă şi potriveşti de sare şi piper.

Pui pe fiecare felie de carne câte o lingură din compoziţie, rulezi şi o prinzi cu scobitori.Dupa ce le-ai  pregătit pe toate,  le treci prin faina, ou si pesmet si le prajesti in ulei. Le lasi sa se raceasca, apoi le scoti scobitorile si le asezi pe un platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.