Dovlecei umpluti cu nuci

Printeaza

Dovlecei umpluti cu nuci din: dovlecei, varza, nuca, sare, ceapa, rosii.

Ingrediente:Dovlecei umpluti cu nuci

  • 10 dovlecei
  • 1/2 varza
  • sare
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • nuca

 

Mod de preparare:

Dovleceii se taie în două, pe lungime, şi se scobesc de miez. Se presară cu puţină sare şi se lasă la scurs. Se toacă o varză mică, se freacă cu sare şi se lasă câteva minute.

Se căleşte în ulei ceapă tocată, apoi se adaugă varza, se călesc împreună până se înmoaie, se adaugă 2 roşii tocate şi 10 bucăţi de miez de nucă pisate şi se mai călesc câteva minute cu mărar tocat.

Dovleceii se umplu cu această compoziţie, se aşază într-un vas termorezistent, se acoperă cu apă şi se presară cimbru. Se dă la cuptor 30 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.