Briose cu cappuccino
PrinteazaBriose cu cappuccino din: faina, unt, iaurt, praf de copt, cappuccino, zahar, scortisoara.
- 1 ceaşcă făină
- câte 1/2 ceaşcă unt si iaurt
- zahăr şi fulgi de ciocolată
- 1 ou
- 1 linguriţă praf de copt
- 2 linguriţe cappuccino
- 1 linguriţă scorţişoară
- 1 plic zahăr vanilat
Mod de preparare:
Untul şi zahărul se freacă până când compoziţia se albeşte şi devine pufoasă.
In aceasta se încorporează iaurtul, cafeaua, oul şi zahărul vanilat. Treptat se adaugă făina, praful de copt, scorţişoara şi fulgii de ciocolată. Se amestecă până când întreaga compoziţie se omogenizează.
In formele de silicon se pune hârtie de copt specială pentru brioşe sau se ung formele cu puţin ulei, după care se toartă compoziţia, cam % din formă.
Se introduc în cuptor aproximativ 20 de minute, de preferat se face testul cu scobitoarea.
Pofta buna!