Cotlete aromate cu rozmarin

Printeaza

Cotlete aromate cu rozmarin din: cotlete de porc, lamai, ulei, sare, piper, rozmarin.

Ingrediente:Cotlete aromate cu rozmarin

  • 4 cotlete de porc fără os
  • 2 lămâi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguriţe ulei

 

Mod de preparare:

Se presează lămâile de suc, iar acesta se puneîntr-un vas cu uleiul, sarea şi piperul. Se unge carnea cu acest amestec si se lasă 10 minute. Intre timp, se încinge bine grătarul şi apoi se aşază carnea bine marinată.

Se lasă câte 5 minute pe fiecare parte, până se rumeneşte frumos, după care se scoate şi se serveşte presărată cu rozmarin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.