Ciuperci umplute cu tofu si orez din: ciuperci, orez, ceapa, rosii, tofu, busuioc, sare, piper, ulei. Ingrediente: 10 ciuperci cu pălărie mare 6 linguri orez o ceapă 2-3 roşii mari 100 g brânză tofu busuioc sare piper 2 linguri ulei Mod de preparare: Ciupercilor li se scot picioruşele care se toacă mărunt. Intr-o cratiţă […]
Ciuperci umplute cu orez si cascaval
PrinteazaCiuperci umplute cu orez si cascaval din: ciuperci, ulei, ceapa, orez, rosii, cascaval, sare, piper.
- 4 ciuperci mari
- 2 linguri ulei
- ceapa verde tocată, după gust
- 150 g orez fiert
- 1/2 ceapă tocată
- 1 legătură pătrunjel tocat
- 4-5 roşii deshidratate, feliate
- caşcaval vegetal, după gust
- sare
- piper
Mod de preparare:
Preîncălzeşti cuptorul.
Speli bine ciupercile, le scoţi codiţele şi le usuci pe un prosop de hârtie.
Amesteci orezul cu ceapa, roşiile deshidratate, codiţele de ciuperci tocate şi pătrunjelul.
Le căleşti într-o tigaie, 1-2 minute, în puţin ulei, presari sare şi piper, după gust.
Umpli ciupercile cu această’compoziţie, razi caşcavalul pe deasupra şi le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute.
Serveşti imediat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, carne de pui, ceapa, rosie, cascaval, patrunjel, ulei, paprika, curry, sare. Ingrediente: 700 – 800 g ciuperci medii 500 g carne de pui 2 cepe o roşie 300 g caşcaval o legătură pătrunjel 4 linguri ulei o linguriţă paprika o linguriţă curry sare Mod de preparare: Se încinge […]
Ciuperci umplute cu spanac si porumb
Ciuperci umplute cu spanac si porumb din: ciuperci, morcov, telina, usturoi, spanac, porumb, branza, cascaval, ulei, morcovi, sare, piper, unt. Ingrediente: 500 g ciuperci mari 1 morcov 1/2 ţelină mică 1 căţel de usturoi 250 g spanac 3 linguri boabe de porumb 100 g brânză dulce 100 g caşcaval 2 linguri ulei 10 bucăţi baby […]
Pofta buna!