Pilaf cu macrou si masline

Printeaza

O reteta de pilaf cu peste, masline, orez, macrou, ulei, sare si piper boabe.Pilaf cu macrou si masline

Ingrediente:

  • 500 g orez
  • 2 kg macrou
  • 3 cepe
  • 300 ml ulei
  • 200 g măsline
  • sare
  • piper boabe

 

Mod de preparare:

Cureţi peştele, il porţionezi şi-l prăjeşti puţin în ulei. Cureţi apoi ceapa, o tai mărunt, o căleşti împreună cu orezul în uleiul rămas, apoi stingi cu 2 l de apa clocotită. Potriveşti de sare, adaugi câteva boabe de piper şi laşi să fiarbă.

Când este aproape gata, răstomi orezul într-un vas, adaugi bucăţile de peşte, măslinele înţepate cu un ac până se rumeneşte peştele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.