Cureţi şi speli macroul, îl tai bucăţi, îl presari cu sare şi piper şi-l prăjeşti în ulei încins. Cureţi apoi ceapa, cartofii şi ciupercile, tai solzişori ceapa, cubuleţe cartofii şi feliuţe ciupercile.
Intr-un vas aşezi apoi în straturi legumele tăiate, pui bucăţile de peşte prăjite, ardeiul tăiat fideluţă, torni puţin ulei, 2 căni de apă, presari sare şi piper şi dai totul la cuptor pentru 1 oră.
După ce legumele s-au pătruns, pui pasta de tomate dizolvată într-o ceaşcă de apă, vinul şi mai dai la cuptor pentru 10 minute. La final presari pătrunjelul tocat.
O reteta de macrou cu legume la cuptor din: macrou, morcov, pastarnac, cartofi, ceapa, busuioc, bulion, sare, piper si lamaie. Ingrediente: 4 bucati macrou 1 morcov 1 radacina pastarnac 3 cartofi 3 cepe busuioc uscat bulion sare piper 1/2 lamaie Mod de preparare: Pestele se curata si se spala bine. Morcovii si pastarnacul se taie […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.