Briose cu portocala

Printeaza

Briose cu portocala din: unt, ciocolata, oua, faina, zahar, portocala.

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 1 portocală
  • 400 g ciocolată neagră
  • 6 ouă
  • 150 g făină
  • 100 g zahăr
  • zahăr pudră, pentru decor

 

Mod de preparare:

Briose cu portocala: Pui la topit, la foc mic, pe baie de aburi ciocolata şi untu. Mixezi bine ouăle cu zahărul, până când se topeşte, apoi torni, în fir subţire, ciocolata topită, mixând continuu şi, la final, încorporezi făina, în ploaie.

Aşezi într-o tavă formele de brioşe unse cu puţin unt şi torni aluatul. Dai la cuptorul încins şi le coci 12 muiute.

Serveşti brioşele pudrate cu zahar si feliute de portocală.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.