Telina gratinata cu cascaval

Printeaza

Telina gratinata cu cascaval din: telina, kaizer, oua, cascaval, smantana, lamaie, sare, piper, unt.

Ingrediente:Telina gratinata cu cascaval

  • 1 ţelină mare
  • 200 g kaizer
  • zeama de la 1/2 lămâie
  • 200 g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 4 linguri smântână
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ţelina, o opăreşti 10 minute în apă cu sare şi cu zeama de lămâie, o scoţi şi o tai felii de 2 cm. O usuci şi o laşi deoparte. Tragi uşor kaizerul la tigaie şi îl dai deoparte. Amesteci caşcavalul cu ouăle, smântână, sare şi piper.

Aşezi într-o tavă unsă cu unt/ulei feliile de ţelină, pui pe fiecare în parte feliuţe de kaizer şi amestecul cu caşcaval.

Dai la cuptor şi ţii până când se gratinează.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.