Ardei gras cu branza
PrinteazaArdei gras cu branza din: ardei, vanata, oua, crema de branza, rosii, cascaval.
- 4 ardei graşi verzi
- 1 vânătă
- 4 ouă fierte tari
- 250 g cremă de brânză
- 3 roşii
- caşcaval
- 2 gălbenuşuri fierte
Mod de preparare:
Speli legumele şi le usuci cu un şervet de hârtie. Tai vânătă rondele, pe care le dai cu sare şi le laşi deoparte 30 de minute. Le clăteşti şi le usuci. Tai roşiile rondele şi le aşezi peste vinete. Presari puţină sare şi razi peste ele caşcaval, după gust.
Dai la cuptor, într-o tavă tapetată, 20 de minute.
Separat, amesteci crema de brânză cu două gălbenuşuri şi cu puţină sare, dacă e cazul. Aşezi câte un ou fiert în fiecare ardei şi umpli spaţiul gol cu crema de brânză.
Dai la frigider 20 de minute.
Serveşti ardeii alături de gratinul de legume.
Pofta buna!