Pandispan cu mure
PrinteazaPandispan cu mure din: mure, prune, oua, zahar, faina.
- 1 castronel mure
- 10 prune mari
- 6 ouă
- 6 linguri zahăr
- 6 linguri făină
- 2 pliculeţe zahăr vanilat
Mod de preparare:
Speli prunele, le scoţi sâmburii şi, dacă sunt prea mari, le tai bucăţele, apoi le presari cu un pliculeţ de zahăr vanilat. Pui celălalt pliculeţ de zahăr vanilat peste mure.
Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi spumă albuşurile cu zahărul, apoi încorporezi gălbenuşurile. Amesteci încet şi presari făina cernută separat. Omogenizezi, răstomi aluatul într-o tavă tapetată şi aşezi peste el fructele.
Dai pandişpanul la cuptorul încins aproximativ 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
Pofta buna!