Carnaciori in foitaj cu miere
PrinteazaCarnaciori in foitaj cu miere din: mustar, miere, carnaciori, ou, seminte de susan.
- 3 linguri muştar cu boabe întregi
- 1 lingură miere
- 40 cărnăciori mici sau 450 g cârnăciori de porc
- 400 g aluat de foitaj – de cumpărat
- 1 ou, bătut
- 1-2 linguri seminţe de susan
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 7/220°C.
Combină muştarul şi mierea şi unge cârnăciorii cu amestecul. Intinde foitajul într-o foaie şi taie fâşii de 3 cm grosime şi apoi 8 cm lungime. Pune câte 1 cărnăcior în mijlocul fiecărei bucăţi de foitaj, unge marginile foii cu ou şi rulează în jurul cârnâciorului.
Presează pentru ca să se lipească marginile şi procedează la fel cu toată cantitatea de ingrediente.
Aşază rulourile pe tava de copt unsă, unge cu ou şi presară susan. Dă la cuptor 10-15 minute, până când aluatul se rumeneşte şi cârnăciorii se pătrund.
Pofta buna!