Ciorba de dovlecei cu iaurt

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de ciorba de dovlecei cu iaurt din: morcov, ceapa, telina, albitura, orez, dovlecei, iaurt, knorr, sare, sare de lamaie si marar sau patrunjel.

Ingrediente:Ciorba de dovlecei cu iaurt

  • morcov 60 g
  • ceapă 60 g
  • ţelină şi albitură 100 g
  • orez 75 g
  • dovlecei 500 g
  • iaurt 300 g
  • knorr
  • sare şi sare de lămâie după gust
  • mărar sau pătrunjel

 

Mod de preparare:

Zarzavatul se taie mărunt şi se pune la fiert în supă sau apă cu o linguriţă de knorr. Se fierbe circa 10 minute, după care se adaugă orezul spălat. Dovleceii se taie cubuleţe şi se adaugă în ciorbă.

După ce toate ingredientele sunt bine fierte, se adaugă iaurtul şi se mai lasă doar câteva minute la foc mic.

Se potriveşte gustul cu sare şi sare de lămâie, iar înainte de servire se adaugă ver­deaţă tocată mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.