Carnaciori cu paine cu usturoi

Printeaza

Carnaciori cu paine cu usturoi din: carnaciori, ulei, ceapa, vanata, dovlecei, oregano, rosii, paine.

Ingrediente:Carnaciori cu paine cu usturoi

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 12 cârnăciori de porc
  • 2 cepe roşii, tăiate felii
  • 3 dovlecei, tăiaţi felii groase
  • 1 vânătă, tăiată bucăţi
  • 2×400 g conservă de roşii în suc
  • 4 linguri oregano proaspăt, tocat
  • 135 g felii de pâine cu usturoi – de cumpărat congelate

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 4/180°C.

Intr-un vas, pe fac, încinge 1 lingură ulei şi rumeneşte cârnăciorii uniform. Intre timp, într-o caserolă încinge uleiul rămas şi prăjeşte ceapa, dovleceii şi vânătă până când se rumenesc.

Adaugă cârnăciorii, roşiile şi oregano, potriveşte gustul de sare şi piper şi punctul de fierbere. Dă la cuptor, în vasul neacoperit, 30 minute.

Aşază deasupra feliile de pâine cu usturoi şi dă din nou la cuptor 10 minute, pănă când se rumenesc şi devin crocante.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.