Carnaciori cu paine cu usturoi
PrinteazaCarnaciori cu paine cu usturoi din: carnaciori, ulei, ceapa, vanata, dovlecei, oregano, rosii, paine.
- 3 linguri ulei de măsline
- 12 cârnăciori de porc
- 2 cepe roşii, tăiate felii
- 3 dovlecei, tăiaţi felii groase
- 1 vânătă, tăiată bucăţi
- 2×400 g conservă de roşii în suc
- 4 linguri oregano proaspăt, tocat
- 135 g felii de pâine cu usturoi – de cumpărat congelate
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 4/180°C.
Intr-un vas, pe fac, încinge 1 lingură ulei şi rumeneşte cârnăciorii uniform. Intre timp, într-o caserolă încinge uleiul rămas şi prăjeşte ceapa, dovleceii şi vânătă până când se rumenesc.
Adaugă cârnăciorii, roşiile şi oregano, potriveşte gustul de sare şi piper şi punctul de fierbere. Dă la cuptor, în vasul neacoperit, 30 minute.
Aşază deasupra feliile de pâine cu usturoi şi dă din nou la cuptor 10 minute, pănă când se rumenesc şi devin crocante.
Pofta buna!