Galuste cu carne de porc
PrinteazaGaluste cu carne de porc din: varza, sare, carne de porc, ghimbir, morcov, praz, usturoi, sos de soia, ulei de susan, ou, piper, aluat, ulei de canola, sos de chili, otet de orez, sos de soia, ulei de susan.
- 1/4 varza
- 3/4 lingurita sare
- ½ kg carne tocata de porc
- 1 lingura de ghimbir proaspat , tocat
- 1 morcov, tocat
- 2 fire praz , feliat
- 2 catei de usturoi , tocat
- 1 lingura sos de soia
- 2 lingurite ulei de susan
- 1 ou , batut
- 1/8 lingurita piper negru proaspat macinat
- aluat pentru galuste Wonton
Mod de preparare:
Intr-un castron mare, amestecati impreuna varza si 3/4 lingurita de sare si se pune deoparte pentru 30 de minute.
Transferati in tifon si stoarceti bine. Adaugati intr-un castron uscat. Adaugati carne de porc, ghimbir, morcovi, ceapa, usturoi si se amesteca pentru a se combina.
Intr-un castron mic , amestecati impreuna sos de soia, ulei de susan ou, apoi se incorporeaza in castronul cu carne. Se adauga piper și sare.
Pe o suprafata de lucru, intindeti aluatul si puneti in centru cate o lingurita de umplutura de carne. Ambalati ca in imaginile alaturate si pastrati deoparte.
Intr-o tigaie mare adaugati ulei de canola si incalziti bine. Adaugati galustele si prajiti 2-3 minute. Incorporati in tigaie 1-2 cani apa si acoperiti apoi, lasand sa fiarba 7-10 minute.
Scoateti din tigaie si transferati pe un platou mare.
Pofta buna!