Bruschete cu branza si ciuperci
PrinteazaBruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza.
- 1 bagheta, taiata felii
- ulei de masline
- 2 cepe, tocate
- 1 catel de usturoi, tocat
- 300gr ciuperci
- ¼ lingurita de sare
- Piper negru proaspat macinat
- ⅓ pahar vin alb sec
- 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
- 1 lingurita cimbru frunze proaspete
- 1 cutie crema de branza
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 180C. Asezati feliile de bagheta pe o foaie de copt si se stropesc cu ulei de masline. Se dau la cuptor pentru 13-15 minute.
Incalziti 1 lingurita ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu. Se adauga ceapa si usturoiul si gatiti pana cand se inmoaie, 3-4 minute. Adaugati ciupercile, sare si piper. Gatiti aproximativ 6-8 minute.
Adaugati vinul si fierbeti 1 minut. Reduceti focul, se adauga ierburile si se fierbe timp de 2 minute. Ungeti feliile de bagheta cu crema de branza si adaugati amesc de ciuperci.
Acoperiti cu crengute de cimbru proaspat si serviti.
Pofta buna!