Tocanita de miel cu ghimbir

Printeaza

Tocanita de miel cu ghimbir din: carne de miel, usturoi, ardei, piper, lemongrass, ghimbir, zahar, ulei.

Ingrediente:Tocanita de miel cu ghimbir

  • 250 g miel cuburi
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 ardei iuţi roşii
  • 1/2 linguriţă piper alb
  • 2-3 frunze lemongrass
  • 1/2 linguriţă ghimbir măcinat
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 1 lingură sos de soia
  • 2 linguri ulei
  • 3 pahare apă
  • sare
  • 3 fire ceapă verde
  • 3 frunze de varză fideluţă
  • 2 roşii cubuleţe

 

Mod de preparare:

Incinge 2 linguri de ulei într-o tigaie adâncă şi adaugă toate mirodeniile. Lasă să se prăjească până încep să miroasă, cam 2 minute. Pune şi bucăţile de miel în tigaie. Amestecă. Când carnea şi-a schimbat culoarea, adaugă 2 pahare de apă. Lasă la foc potrivit până scade.

Pune ceapa tocată fin, varza şi roşiile. Mai lasă 2-3 clocote, apoi serveşte, eventual cu ceapă prăjită deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.