Curry Verde cu Lemongrass si Pui din: lapte, pasta de curry, piept de pui, lemongrass, ceapa, ardei, ciuperci, fasole verde, ciuperci, fasole verde, sos de peste, zahar brun, busuioc, sare, piper. Este o rețetă emblematică pentru bucătăria thailandeză, renumită pentru aroma sa intensă și complexitatea gusturilor. Această versiune aromatică și revigorantă a clasicului curry thailandez […]
Reteta zilei: Curry de legume cu tofu
PrinteazaCurry de legume cu tofu din: lemongrass, usturoi, ghimbir, ulei, pasta de curry, dafin, pasta de tomate, rosii, lapte de cocos, cartofi dulci, morcovi, zucchini, sos de peste, zahar, tofu, orez.
Ingrediente:
- 1 legatura lemongrass
- 5 catei usturoi
- 2 bucăți de ghimbir
- 1 lingură ulei
- ¼ ceasca pasta de curry
- 2 frunze de dafin
- 1 lingură pastă de tomate
- 1 cutie rosii maruntite
- 1 cutie lapte de cocos
- 2 cartofi dulci
- 5 morcovi
- 2 zucchini
- 1 lingura sos de pește
- 1 lingurita zahar
- tofu, cuburi
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Se taie lemongrass și se combină cu usturoi și ghimbir în blender. Procesati foarte bine.
Pregătiți legumele. Se taie morcovii, dovleceii, cartofii si pastrati deoparte.
Sotati amestecul de usturoi într-o cratiță mare, la foc mediu, adaugati dafin.
Adăugați pastă de curry, pastă de roșii, roșii și lapte de cocos. Gatiti aproximativ 30 de minute.
Adăugați toate legumele, cu excepția dovleceilor. Se acoperă cu apă și gatiti 10 minute.
Adăugați dovleceii și gatiti inca 10 minute.
Adăugați sos de pește, zahăr și tofu. Amestecati si serviți cu orez.
Curry de legume cu tofu
Pofta buna!
Curry de Mazăre și Spanac din: mazare, spanac, ceapa, usturoi, ghimbir, lapte de cocos, pasta de tomate, turmeric, coriandru, chimen, boia, sare, piper, ulei de masline, coriandru. Curry de mazăre și spanac este un preparat plin de culoare și gust, inspirat din bucătăria indiană, care îmbină savoarea bogată a condimentelor tradiționale cu beneficiile nutritive ale […]
Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome
Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome din: naut, fenicul, ceapa, usturoi, lapte de cocos, curry, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, coriandru, zeama de lamaie. Descoperiți farmecul bucătăriei vegetariene cu această rețetă, un fel de mâncare sățios și plin de savoare care vă va încânta papilele gustative. Combinația inedită de fenicul […]