Reteta zilei: Briose cu branza si spanac

Printeaza

Briose cu branza si spanac din: oua, usturoi, ardei iute, spanac, ceapa, piper, branza, coriandru, chimion, sare.

 

Ingrediente: 

  • 6 albusuri de ou
  • 4 gălbenușuri de ou
  • 5 catei usturoi, tocat
  • 1 ardei iute, tocat
  • ½ ceasca spanac, tocat
  • ½ ceapă, tocată
  • ½ lingurita piper alb
  • 2 linguri brânză, mărunțită
  • ⅛ ceasca coriandru, tocat
  • ¼ linguriță chimion
  • sare și piper, dupa gust

Mod de preparare:

Se unge o tava de briose. Amestecati toate ingredientele, cu excepția brânzei și turnați in tava.

Adaugati brânza maruntita.

Briose cu branza si spanac

Coaceți la 170C timp de 14 minute. Se lasă să se răcească pentru câteva minute.

Briose cu branza si spanac

Serviți briosele calde.

Briose cu branza si spanac

Briose cu branza si spanac

Briose cu branza si spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Briose cu rosii cherry

Briose cu creveti si branza

Briose cu creveti si branza din: creveti, praz, oua, unt, branza, sare, piper. Ingrediente: 100 g creveţi 1/2 pachet de aluat foietaj 1 fir de praz 2 ouă 1 lingură unt 125 g brânză sare piper   Mod de preparare: Se pune prazul la călit în unt. Se bat ouăle cu sare şi un praf de […]

Briose cu branza si creveti

Briose cu branza si creveti

Briose cu branza si creveti din: creveti, praz, oua, unt, branza, sare, piper. Ingrediente: 100 g creveţi curăţaţi 1/2 pachet de aluat foietaj 1 fir de praz 2 ouă 1 lingură unt 125 g brânză sare piper   Mod de preparare: Se pune prazul la călit în unt. Se bat ouăle cu sare şi un […]

 

Briose cu carnaciori de bere si branza de burduf

Briose cu carnaciori de bere si branza de burduf

Briose cu carnaciori de bere si branza de burduf din: carnaciori de bere, faina, smantana, branza de burduf, oua, praf de copt, ulei, sare, unt.

 

Briose cu brânză

Briose cu branza si maghiran

Briose cu branza si maghiran din: grasime, paine, lapte batut, ceapa, usturoi, faina, svaiter, nucsoara, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, rachiu, branza, vin, maghiran. Ingrediente: grăsime pentru forme 100 g pâine albă 250 g lapte bătut 1 ceapă 1 căţel de usturoi 150 g făină 200 g şvaiţer ras câte 2 vârfuri […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.