Omleta umpluta cu ton

Printeaza

Omleta umpluta cu ton din: oua, ardei grasi, ton in ulei, sare, piper si patrunjel.

 

Ingrediente :Omleta umpluta cu ton

  • 4 oua
  • 2 ardei grasi
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 2-3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Bati ouale, le condimentezi cu sare si piper si presari patrunjel tocat fin. Prajesti ouale in 2-3 linguri de ulei. Rastorni omleta pe o farfurie si o pliezi in 2.

Amesteci ardeii spalati si taiati felii, cu tonul si umpli omleta cu aceasta compozitie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.