Noodles cu susan
PrinteazaNoodles cu susan din: noodles, tofu, ciuperci, fasole verde, ardei rosu, ceapa verde, zahar, seminte de susan, coriandru, ulei de susan, sos de soia, tahini, unt de arahide, sirop de artar, ghimbir, usturoi.
- 1 pachet de noodles
- 1 bucata tofu, tocata
- 3 ciuperci
- 1 kg fasole verde
- 1 ardei rosu , tocat
- 4 cepe verzi , tocate
- 1 varf de cuțit de zahar
- 3 linguri semințe de susan
- 1/2 cana coriandru , tocat
Ingrediente pentru sos :
- 1/2 ceasca ulei de susan
- 1/2 ceasca sos de soia
- 1/4 ceasca tahini
- 1 lingura unt de arahide
- 2 linguri de sirop de arțar
- 1 lingura de ghimbir proaspat ras
- 2 catei de usturoi, tocat
Mod de preparare:
Intr-o oală mare se gatesc taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg si se pun deoparte .
Intre timp, incalziti cuptorul la 200C.
Intr-o tava puneti hartie de copt si adaugati ciupercile. Se stropesc cu un pic de ulei de susan, sos de soia și un varf de cuțit de zahar. Gatiti pentru 12-15 minute. Lasati sa se raceasca si apoi taiati felii.
Curatati si gatiti fasolea verde pentru cateva minute la abur. Pastrati deoparte.
Intr-un castron mare, amestecati impreuna ulei de susan, sos de soia, susan, unt de arahide, sirop de arțar, ghimbir și usturoi. Adaugați taiteii in castronul cu sos si se amesteca bine.
Adaugati legumele, tofu, frunze de coriandru și semințe de susan.
Pofta buna!