Biscuiti fini cu anason
PrinteazaBiscuiti fini cu anason din: faina, margarina, oua, anason.
- 350 g făină
- 200 g margarină
- 2 gălbenuşuri
- 1 pliculeţ cu zahăr vanilat
- 75 g zahăr pudră
- 1/2 linguriţă cu anason praf
Pentru bezea:
- 2 albuşuri
- 5 linguri cu zahăr
- 1/2 linguriţă cu suc de lămâie
Mod de preparare:
Frământă un aluat din toate ingredientele .de mai sus şi întinde o foaie. Decupează forme rotunde şi aşază-le într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Bate albuşurile până se întăresc. Adaugă zahărul şi bate până ce se topeşte. La final, adaugă zeama de lămâie şi pune spuma într-un cornet.
Pune un dop de bezea pe fiecare rondelă de aluat. Dă tava la cuptorul preîncălzit, la foc mic, pentru o jumătate de oră.
Pofta buna!