Toba cu burta de vita

Printeaza

Toba cu burta de vita din: burta de vita, organe de porc, usturoi, gelatina, sare, piper.

Ingrediente:Toba cu burta de vita

  • 500 g burtă de vită
  • 1,5 kg organe de porc
  • 2 căpăţâni usturoi
  • 30 g gelatină
  • sare grunjoasa
  • puţin mălai
  • foaie de dafin şi piper

 

Mod de preparare:

Se spală organele de porc şi se pun la fiert cu sare, piper, usturoi şi foi de dafin. Burta de vită se spală bine şi se freacă cu sare şi mălai. Se taie mărunt organele fierte, se pisează usturoiul, iar gelatina se dizolvă în apă călduţă şi se adaugă în compoziţie.

Se umple burta cu amestecul obţinut şi se coase cu aţă de bucătărie. Se fierbe la foc mic, timp de 20-30 de minute, se scoate apoi pe un fund de lemn şi deasupra se aşază o greutate.

Se păstrează la rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.