Carnati bavarezi

Printeaza

Carnati bavarezi din: carne de porc, carne de vitel, lamai, sare, piper, mustar, nucsoara, pesmet, ulei.

Ingrediente:Carnati bavarezi

  • 1,8 kg carne de porc tocată
  • 600 g carne de viţel tocată
  • 4 lămâi
  • 2 linguriţe sare
  • 1 linguriţă piper negru măcinat
  • 2 linguri muştar
  • 1 lingură nucşoară
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 40 g pesmet
  • 6 m intestine de porc
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intestinele se pun la desărat în apă, la temperatura camerei. Lămâia se răzuie de coajă şi apoi se presează de suc.

Intr-un vas se pun coaja de lămâie, sucul, muştarul, sarea, piperul, nucşoara, pătrunjelul, apoi se adaugă cele două tipuri de carne şi pesmetul. Se amestecă bine, se ia o cantitate mică şi se prăjeşte ca o chiftea în tigaie.

Se rectifică gustul de sare şi piper în urma acestui test şi carnea se pune la frigider pentru 4 ore.

Pâlnia se ataşează maşinii de tocat, se unge cu ulei şi se pun pe ea intestinele. Se umplu formând cârnaţi care, odată preparaţi, se lasă pentru o noapte la scurs.

A doua zi se pun la frigider până în momentul servirii.

Pentru consum se pune apă la fiert şi se fierb cârnaţii 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.