Crabi cu sos de chili

Printeaza

Crabi cu sos de chili din: crabi, ardei iute, apa, ansoa, pasta de soia, pasta de chili, fulgi de chili, sos de soia, vin de orez, usturoi, ghimbir, piper.

Ingrediente:Crabi cu sos de chili

  • 3-4 crabi
  • ardei iute

Ingrediente pentru sos:

  • 1 1/4 ceasca apa
  • 4 ansoa
  • 1/2 lingurita pasta de soia
  • 1 1/2 lingura de pasta de chili
  • 1 lingura de fulgi de chili
  • 4 linguri sos de soia
  • 1 lingura vin de orez
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 1/2 lingurita ghimbir proaspat, ras
  • piper

 

Mod de preparare:

Pentru a curata crabii , frecati binecu o perie, taiati picioarele. Scoateti branhiile gri si clatiti crabii bine. Intre timp, intr-o oala mica se combina apa , ansoa si pasta de soia.

Se aduce la fierbere si se fierbe timp de 5 minute. Scoateti ansoa. Adaugati toate ingredientele pentru sos in supa si se amesteca bine. Puneti crabii si stropiti cu sos peste tot.

Se aduce la fierbere,  se acopera si se fierbe timp de 5-7 minute. Se amesteca de cateva ori.

Serviti cu ardei iute tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.