Sandvis cu carne de curcan

Printeaza

Sandvis cu carne de curcan din: piept de curcan, iaurt, ceapa, ardei, rosii, salata, lipii.

Ingrediente:Sandvis cu carne de curcan

  • 300 g piept de curcan
  • un pahar mare iaurt degresat
  • 1/2 ceapă roşie
  • un ardei gras
  • 3-4 roşii cherry
  • 2 frunze salată
  • 2 lipii libaneze mici sau una mare
  • un praf sare

 

Mod de preparare:

Carnea se taie fâşii subţiri care se pun într-un castron şi se presară cu sare. Se toarnă iaurtul, se amestecă şi se lasă la marinat pentru o oră. Se pune apoi carnea pe grătar şi se rumeneşte.

Intre timp, se taie ceapa, roşiile şi ardeiul gras, se încălzeşte lipia şi se tapetează cu o frunză de salată. Se pun carnea şi legumele, tăiate după preferinţă, se rulează şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.