Fursecuri cu ciocolata si bomboane

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si bomboane din: ciocolata, unt, zahar, faina, praf de copt, lapte, inghetata, bombonele.

Ingrediente:Fursecuri cu ciocolata si bomboane

  • 125 g ciocolată cu lapte
  • 80 g unt moale
  • 125 g zahăr
  • un ou
  • 150 g făină
  • 1/2 linguriţă praf de copt
  • un plic zahăr vanilat
  • o lingură lapte
  • îngheţată de vanilie
  • bombonele

 

Mod e preparare:

Se mixează bine untul moaie cu zahărul, zahărul vanilat, se adaugă oul şi se mai mixează 3 minute. Se pune progresiv făina amestecată cu praful de copt, apoi se toarnă laptele.

Se adaugă ciocolata ruptă bucăţi şi se amestecă. în tava tapetată cu hârtie, se pun mici cantităţi de aluat. Se aplatizează uşor şi se coc timp de 12 minute.

După răcirea completă, se unesc câte două cu îngheţată de vanilie la mijloc şi se servesc decorate cu bombonele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.