Fursecuri cu ciocolata si bomboane
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si bomboane din: ciocolata, unt, zahar, faina, praf de copt, lapte, inghetata, bombonele.
- 125 g ciocolată cu lapte
- 80 g unt moale
- 125 g zahăr
- un ou
- 150 g făină
- 1/2 linguriţă praf de copt
- un plic zahăr vanilat
- o lingură lapte
- îngheţată de vanilie
- bombonele
Mod e preparare:
Se mixează bine untul moaie cu zahărul, zahărul vanilat, se adaugă oul şi se mai mixează 3 minute. Se pune progresiv făina amestecată cu praful de copt, apoi se toarnă laptele.
Se adaugă ciocolata ruptă bucăţi şi se amestecă. în tava tapetată cu hârtie, se pun mici cantităţi de aluat. Se aplatizează uşor şi se coc timp de 12 minute.
După răcirea completă, se unesc câte două cu îngheţată de vanilie la mijloc şi se servesc decorate cu bombonele.
Pofta buna!