Oua rosii traditionale

Printeaza

Oua rosii traditionale din: oua, vopsea, otet, ulei.

Ingrediente: Oua rosii traditionale

  • 20 oua
  • vopsea oua
  • otet
  • ulei

 

 

Mod de preparare:

Se spala bine oualele si se pun la fiert intr-o cratita in apa rece. Dupa preferinte se pot fierbe dup ace clocoteste apa intre 10-20 minute.

Se opreste focul si se pun in apa rece.

Intre timp se fierb 700 ml apa si se pun intr-un castron cu 3 linguri de otet. Cu o lingura se pun oualele in castron si se lasa 5-7 minute sa se inroseasca.

La sfarsit se dau cu ulei pentru luciu.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ouă Roşii Tradiţionale de Paşti

Oua rosii de Pasti

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.