Sos de rosii

Printeaza

Sos de rosii

Sos de rosii din: rosii uscate, crema de branza, usturoi, tarhon, sare, piper.

Ingrediente:

  • 30 g de rosii uscate sau conservate in ulei
  • 125 g unt sau crema de branza
  • 1 catel de usturoi
  • 2 crengute de tarhon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pasati 30 g rosii uscate, conservate in ulei, 125 g unt sau crema de branza, 1 catel de usturoi si 2 crengute de tarhon, apoi condimentati dupa gust.

Ideal pentru cartofiin coaja sau cartogi copti

Sos de rosii

Sos de rosii4.jpg  Sos de rosii1.jpg  Sos de rosii3.jpg  Sos de rosii.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.