Lasagna cu legume si cascaval

Printeaza

Lasagna cu legume si cascaval din: foi de lasagna, morcovi, ardei, broccoli, fasole, smantana, cascaval, unt.

Ingrediente:Lasagna cu legume si cascaval

  • un pachet foi lasagna
  • 2 morcovi
  • 2 ardei graşi
  • o căpăţână broccoli
  • 200 g fasole păstăi
  • 100 ml smântână
  • 50 g caşcaval
  • un praf sare
  • 20 g unt

 

Mod de preparare:

Legumele tăiate mărunt se pun la fiert în apă cu un praf de sare.

Foite de lasagna se fierb şi ele conform timpului înscris pe ambalaj.

Se unge cu unt un vas de cuptor si se aşază straturi de legume şi foi de lasagna. Se amestecă smântână cu caşcavalul şi se pun deasupra. Se pune în cuptorul încins în prealabil 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.