Ciorba de cocos din: carne de cocos, morcovi, ceapa, varza, telina, pastarnac, ardei, rosii. Ingrediente: carne de cocoş 2 morcovi 2 cepe 4 foi de varză 1 păstârnac 2 felii ţelină câte 1 ardei gras roşu şi galben 3 roşii 1/2 l zeamă de varză ardei iute pentru servit Mod de preparare: Carnea de cocoş […]
Bors de cocos cu fidea
PrinteazaBors de cocos cu fidea din: cocoş, morcov, astarnac, ceapa, rădăcină de pătrunjel, telina, ardei fidea, sare, bors, pătrunjel verde, mărar, leuştean.
Ingrediente:
- 1 cocoş
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 ţelină mică
- 1 ardei
- 50 g fidea
- sare
- 1 l borş proaspăt
- câte 1 legătură de pătrunjel verde, mărar şi leuştean
Mod de preparare:
Speli bine carnea, o pui la fiert în tuciul cu 5 litri de apă fierbinte şi ai grijă să-i îndepărtezi spuma.
După 30 de minute, adaugi legumele curăţate, spălate şi tocate mărunt, mai puţin ardeiul.
Laşi să fiarbă în continuare. După ce au fiert carnea şi zarzavatul, adaugi ardeiul tocat cubuleţe.
Când carnea este aproape fiartă, adaugi borşul cald.
Potriveşti de sare şi pui fideaua, iar după 1 minut stingi focul şi presari verdeaţa fin tocată.
Pofta buna!
Cocos cu usturoi si sos de vin
Cocos cu usturoi si sos de vin din: cocos, slanina, boia, ceapa, ciuperci, usturoi, vin rosu, unt, faina, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 1 cocoş mare 200 g slănină cu boia 2 cepe 1/2 kg ciuperci 3-5 căţei de usturoi 1 pahar cu vin roşu 2 linguri cu unt 1 linguriţă cu făină 3 linguri cu […]
Pofta buna!