Cocos in vin rosu

Printeaza

Cocos in vin rosu din: cocos, costita, arpagic, ciuperci, usturoi, zahar, vin rosu, cimbru, dafin, nucsoara, patrunjel.

Ingrediente:Cocos in vin rosu

  • 1 cocos
  • 180 g costita
  • 20-25 de capatani arpagic
  • 200 g ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • o lingurita de zahar
  • o sticla de vin rosu
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • nucsoara
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se taie cocosul bucati. Costita se taie felii si se prajeste intr-o cratita cu arpagicul. Cand e gata, se scoate si in aceeasi cratita se pun bucatile de cocos care se rumenesc la foc mic.

Se adauga cimbrul, foaia de dafin, usturoiul si ciupercile, se acopera si se lasa la foc mic 20 de minute.

Separat, se reincalzeste costita, apoi se toarna peste ea trei sferturi din sticla de vin. Cand vinul da in clocot, se toarna amestecul in cratita in care fierbe cocosul. Se adauga si restul de vin, sare, piper, zahar, nucsoara si se lasa jumatate de ora la foc mic.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Ciorba de cocos

Ciorba de cocos

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.