Paste cu masline si rosii

Printeaza

Paste cu masline si rosii din: paste, rosii, masline, usturoi, ulei, ceapa, sare, piper, busuioc.

Ingrediente:Paste cu masline si rosii

  • 300 g paste fără ou
  • 300 g roşii în bulion
  • 100 g măsline
  • un căţel usturoi
  • o ceapă
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspăt pentru servit

 

Mod de preparare:

In ulei se pun la călit ceapa şi usturoiul curăţate şi tăiate mărunt.

Se presară cu sare şi, după ce a devenit ceapa translucidă, se adaugă roşiile tăiate mărunt. Se presară şi ele cu sare şi piper şi se lasă 15 minute la fiert.

Intre timp, se pun la fiert şi pastele, con form indicaţiilor de pe pachet.

După ce au fiert, pastele se scurg şi se pun în sosul de roşii, se adaugă măslinele, se amestecă şi se servesc decorate cu frunze de busuioc proaspăt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.