Fursecuri cu ciocolata alba

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata alba din: faina, zahar, unt, portocala, nuci, miere, ciocolata, praf de copt.

Ingrediente:Fursecuri cu ciocolata alba

  • 300 g făină
  • 150 g zahăr
  • un plic zahăr vanilat
  • 150 g unt
  • o portocală
  • un ou
  • 50 g miez de nuca
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2 linguri miere
  • un praf sare
  • 50 g ciocolată albă

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina, zahărul, sarea, praful de copt, zahărul vanilat şi nucile. Se topeşte untul şi se amestecă cu oul şi mierea.

Se adaugă peste amestecul cu făină, se pune coaja rasă de portocale şi apoi sucul. Din aluat se iau mici cantităţi care se modelează şi se aşază în tava de copt tapetată.

Se coc 12-15 minute.

Se servesc decorate cu ciocolată albă topită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.