Tocanita de fasole verde cu bulion

Printeaza

Tocanita de fasole verde cu bulion din: carne de porc, ceapa, fasole, rosii, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Tocanita de fasole verde cu bulion

  • 500 g carne de porc
  • o ceapă
  • 450 g fasole verde congelată
  • o conservă cuburi de roşii în bulion
  • 3-4 fire pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie carnea bucăţi şi se pun în oaia sub presiune. Se adaugă ceapa mărunt tocată şi fasolea aşa congelată cum este. Se toarnă conţinutul conservei de roşii şi se presară sare şi piper.

Se închide oala ermetic cu capacul şi se lasă 25 de minute din momentul în care începe să fiarba. Se serveşte cu verdeaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.