Pizza cu ciuperci si carnati

Printeaza

Pizza cu ciuperci si carnati din: faina alba, apa, drojdie de bere, ulei, zahar, rosii, mozzarella, carnati, ciuperci, sare si piper.

Ingrediente:Pizza cu ciuperci si carnati

  • 400 g faină albă
  • 200 ml apă
  • 1/2 cub drojdie de bere
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 linguriţă zahăr

Pentru topping:

  • 180 g roşii decojite
  • 220 g mozzarella
  • 2 cârnaţi
  • 6 ciuperci champignon
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Prepară aluatul de pizza.

Spală, curăţă ciupercile şi taie-le lamele subţiri. Pune roşiile în blender, adaugă sare şi piper, după gust, apoi pasează-le. întinde 4 foi rotunde subţiri de aluat şi toarnă pe ele pasta de roşii, lăsând o margine de circa 1 cm.

Acoperă cu mozzarella trecută prin maşina de tocat sau tăiată cubuleţe şi cu bucăţele de cârnaţi fară pieliţă, apoi distribuie pe deasupra lamelele de ciuperci.

Stropeşte-le cu puţin ulei, condimentează cu sare şi piper, după gust, apoi coace-le circa 20 de minute în cup­torul încălzit la 220° C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.