Farffale cu somon
PrinteazaFarffale cu somon din: farfalle, somon, mazare, ceapa, ardei, usturoi, rosii, ulei, sare, piper.
- 400 g farfalle
- 200 g file de somon
- 100 g mazăre verde fiartă
- 1 ceapă mare
- 1 ardei gras roşu
- 2 căţei de usturoi
- 2 roşii
- 150 ml ulei de măsline
- pătrunjel verde
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert în apă sărată. Intre timp, se călesc ceapa curăţată şi tăiată în solzişori, ardeiul tăiat în fâşii şi roşiile tăiate în cubuleţe. Se adaugă mazărea, sare şi piper, după gust, şi se ia vasul de pe foc.
Se pun pastele într-un castron mai mare, după ce s-au scurs de apa în care au fiert. Peste paste se pune somonul tăiat în fâşii, iar deasupra se toarnă legumele călite.
Se ornează cu frunze de pătrunjel.
Pofta buna!