Somon copt în unt cu sparanghel din: fileuri de somon, sparanghel, sare, piper, unt. Această rețetă de somon copt în unt cu sparanghel este o opțiune excelentă pentru dieta keto, deoarece are un conținut scăzut de carbohidrați și un conținut ridicat de grăsimi sănătoase și proteine. Somonul este o sursă bogată de acizi grași omega-3, […]
Reteta zilei: Sote de sparanghel cu ou si parmezan
PrinteazaSote de sparanghel cu ou si parmezan din: sparanghel, oua, ulei de masline, suc de lamaie, capere, parmezan.
Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina).
De asemenea, furnizează minerale importante, cum ar fi potasiul, fierul, calciul și magneziul.
Ingrediente:
- 1 legatura sparanghel
- 3 ouă
- 4 linguri ulei de măsline
- 2 linguri suc de lămâie
- 2 linguri capere
- 2 linguri parmezan ras
Mod de preparare:
Într-o tigaie mare, aduceți 6 cesti de apă, presarati sare si aduceti la fierbere. Se fierbe sparanghelul cu 3-4 minute. Scoateți într-un castron cu apă cu gheață.
Fierbeti oualele, apoi se curata si se maruntesc.
Se amestecă ulei și suc de lămâie. Adăugați capere, zdrobite. Se toarna peste sparanghel. Se adauga ouălele.
Presați parmezanul deasupra si serviti imediat.
Sote de sparanghel cu ou si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Sparanghel la tigaie cu sos olandez
Sparanghel la tigaie cu sos olandez din: sparanghel, unt nesarat, galbenusuri de ou, apa, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline, patrunjel. Această rețetă de sparanghel este o combinație minunată între proaspătul și crocantul sparanghel și sosul bogat și cremos hollandez. Sparanghelul este bogat în vitamine și minerale, iar sosul olandeza daugă o aromă […]
Pofta buna!